Vaše heslo bolo zmenené a odoslané emailom.
Vaše heslo sa nepodarilo zmeniť. Skontrolujte adresu!
PREDAJ UKONČENÝ
BIO Sušený ražný kvások v je určený na výrobu domáceho kváskového chleba. Prirodzený a dejinami v harmónii s prírodou overený spôsob kysnutia chleba pomocou tohto kvásku využíva priateľské baktérie Lactobacillus, ktoré dodávajú chlebíku jedinečnú chuť. Nielen chlieb, ale aj pečivo je po upečení nadýchané, ľahko stráviteľné a vydrží dlhšie čerstvé.
Návod na použitie BIO ražného kvásku
RECEPT NA 1,5 KG RAŽNÉHO CHLEBA
1 kg ražnej múky, 2 sáčky tohto sušeného kvásku, 700 ml vody, 2-3 čajové lyžičky soli, 20 g droždia
Svetlý chlieb: pripravené cesto dáme vo forme do nepredhriatej rúry a pečieme asi 80 min. na 180-200 °C.
Tmavý chlieb: nechajte cesto ešte o 1 hod. dlhšie kysnúť, potom vložte vo forme do rúry predhriatej na 250 °C a pečte si 20 min., potom znížte teplotu na 180 °C a pečte ďalších 90 min.
TIPY A ODPORÚČANIA
Na čo najlepší výsledok pri výrobe domáceho chlebíka odporúčame využiť ražnú chlebovú...
Kód produktu : 8595617900192